såhär var det

Mamma frågade mig & Tor om vi ville gå till nån resturang som hette typ govinas eller nåt sånt men det var iallafall sjukt gott!! sen åkte vi  till aqaria1 men jag har jätte bråttom ska möta junie vid Sergel ska se I taket lyser stjärnorna
 bye

gomörn

god morgon!!! okej jag vet inte vad jag ska skriva så hejdå!!

elr jag ska till aqaria idag


hejdå


min underbara sportdag med ebba började med..

..... att vi möttes vid t-banan & promenerade hem till henne, när vi kom hem till henne bytte vi om till joggingkläder

sen gick vi ner till rålis och joggade till   sen gick vi till baka till rålishuset där vi köte en varsin kaka. Det var vi värda!! sen Joggade vi ett var runt hela rålis (skolrundan) och när vi kom till baka åt vi en varsin banan!
sen gick vi hem till henne & duschade och fixade oss. Jag fick duscha i ett presic nyrenoverat badrum som Ebba aldriga har duschat i så det blev lixom premiär!!! sen gick vi in på datorn.. RING RING ringde det såklart var det mamma som sa att jag var tvungen att möta dom vid T-banan och äka in till stan så jag tjatade tilll mig
200 spän så att jag kunde köpa världens snyggaste tröja på G !! sen klippte tor & pappa sig! puss6kram Tyra


kuliga bilder hos Ebba!!!

haha

joggat

jag var nyss ute och joggade vi kungsholmsstrand  det var den ända bild jag hade.. den bilder var på sommarn. Men jag joggade typ 3 kilometer ifall jag gissar.

efter joggingen gick jag till och köpte en hårborsten för nu ska jag verkligen vårda mitt hår och spara ut det så att det blir långt!
                                                

                            
                                                 

idag

Hejsan! idag har jag  vart i Vasaparken & åkt skridskor med tor och mamma. Efter det gick vi till frisören och klippte mig. Jag har jätte kort hår nu! men det e inte ett ända slitet hårtstrå här i håret.

men snart ska jag köpa en hårborste för se vad det blir. Men vi var också hos farmor&farfar där jag & tor fick en varsin hundring! dom e så snälla

 &  
 
hugs and kisses/ tyra

hejhej jag e en snygg tjej!

hihi det rimmade fast det var Agnes som kom på den! men igår var jag

Agnes, Junie, Elna, Massar, Niklas & Tor i ROMME det var jätte kul!! jag sa till mina kompisar att jag inte skulle åka svart! Men det gjorde jag det var faktiskt jätte enkla svarta där det var branta men enkla. Men en sak var att vår buss gick sönder när det var  1 halvtimme kvar (det tog 3 timmmar att åka dit) så vi fick vänta i 45 min på en annan buss usch jag önskade att jag fick sjuts!

men det var jätte kul!! vi bråkade med några dumma förortsungar (ursäkta uttrycket) men dom var så kaxiga och kallade min kompis Bitch! fan vad arga vi var! men dom fick byta plats sen.



                                                                                         hemmresan
på hemmresan sjung vi sista halvtimmen det var kul!! fast några som sov vaknade och bliev arga på oss men strunt i det ska alla sitta och sura för det elr?

Romme here I come

Hej imorn åker jag Agnes,Junie & elna tillROMME!

det ska bli skit kul! förutom att vi måste gå upp kl 05.00 menmen det ska ändå bli jättehärligt!!!
 kramisar Tyra!

!!!!! ! JÄVLAR!!!!!

ååååååååååååååååååååååå jag har tappat min mobil jag tappaden när jag var i Rålambsovsparken


        Jag saaaknar den *snyft* nån jävla typ har väl tagit den!!! men men idag e det...



                                                                                            fettodagen



jag var väl tvungen att trycka i mig en sånhär dom var faktiskt goda. Men idag har jag på morgonen duschat sen gick jag hem till Agnes jag var där jag gjorde en blogg till henne (eller hjälpte henne)
den e www.anganpangan.blogg.se
sen gick vi till Rålamshovsparken, Det var en Snowboardtävling där och jag fick prova :p jag ägde ut alla för det var faktiskt första gången. Nu e jag hemma!!! 


promenadnödig idag igen!

hejhejhejjagebara11år.. oj har fått den på hjärnan men jag behövde röra lite på mig idag igen så jag gick runt i vår lägenhet.Nej jag skoja vi (familjen) gick vid Kugsholmsstrand hade snöbollskrig sprang av mig lite ja jag kollade lite på 183dagar och tuggadetuggumigodnattförtillfället fast jag ska inte sova men hejdå

jag glömde lägga in en bild när jag var hemma hos Michelle

här sitter vi och gör pärlgrejer


hejsansvejsan lllingonskogen

hej jag har nu vart hos mormor vi gick till en thairesturang. Jag åt kycklingspett med jordnössåsmumsfillibabba..

senare när vi hader varit där ett tag så åkte vi till Rinkeby och letade oss fram till ett sjukhus som skulle ligga där. När vi kom till sjukhuset och vi satt i väntrummet ropade en man upp Tyra! så jag fick följa med honom och han var  jättesnäll så det var inte alls läskigt!!! han jobbar väl typ med sånt varenda dag :)

och nu e jag hemma /


hej borrmaskin

hejsan jag vaknade för nån timme sen jag har hunniit duscha och tvättat håret så här sitter rena tyra vid datorn :p men det borras och spikas och spaklas här hemma. Vi renoverar nämligen. Renoveringsgubben kommer hit kl 9 var ända jäkla morgon så det går inte att sova länge. Men det e ju en fördel för då kommer man igång så att man inte sover bort hela dan eller hur?


men nu ska jag till mormor och äta lunch där mums mormor mat är alltid jätttttte gött. Juste jag ska också till Rinkeby och kolla min snea rygg och då måste jag stå med bar överkropp framför en man. scaaary (stavningen)



hej hoppgumi snopp sug och svälj trevlig helg. usch vad fick jag det ifrån

.


ZZZZZZzzzzzz

gäsp! de  e reklam jag kollar på beck så ja har inget för mig så jag lägger bara in ett snabbinlägg

Promenixen

hejsan alla!!! jag har för typ 1 timme sen vart hos min gammla granne och hämtat en boll som jag glömde där 1 gång i tiden :p jag var bara där en stund, vi pratade typ bara.. för ifall man aldrig träffas så har man ju mycket att prata om!!


sen hittade jag en 10:a i fickan så jag gick till pressbyrån och köpte 10 tuggumin. Sen joggade jag hem. när jag kom hem så fick jag suget qtt gå ut igen så jag mamma & tor tog en promenad runt kungsholmsstrand jag och tor hade snöbollskrig typ hela vägem:p mysigt värre.

. .

  •                                                           

  •  jag älskar att överaska folk som te.x frukost på sängen städa typ allt möjligt
  •  jag tittar alltid i toaletten så att det inte är en kamera elr en katt som ligger där
  •  jag blir rätt lätt irreterad (stavning) på min familj
  •  jag älskar att hålla på att fixa & dona
  •  jag älskar att fixa med kläder&smink

BILDER


stan

hej idag har jag varit i stan med familjen. Min brorsa köpte en hockeypuck på Stadium & jag kollade på Gina Trickot och guuuuuud vad snygga kläder det fanns där som jag vill haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!






                                                                                     
 

                                                                                I LOVE    

my nyew shoes (stavningenstavningenstavninningen)

hahahha okej jag vet inte varför jag skrev hahah men iallafall glömde jag att sätt in en bild på mina nya skor men här e domsnygga va!?

oj vad det snöar!!

titta ut ifall du bor i sthlm så ligger det faktiskt snö på marken titta vad fin bild jag fick!!!

Michelle

hej asso igår glömde jag att skriva att jag var hemma hos michelle! vi hade jättekul! vi va inne på datorn, stog på händer.. och vet ni att hennes mamma jobbar typ m ed smink så jag fick en hel påse smink!! guud vad snäll hon e men här kommer lite bilder på michelledet va bara de jag hade :p

men senerae (stavning) framot kvällen satte jag mig i soffan och slog på 1:an och kollade på melodifestivalen..efter ett tag började jag tröööttna så jag klistrade på lösnaglar de va kuligt.. pusspuss tyra

hej igen

Hejsan! nu e jag hemma jag har precis vart & åkt skridskor,s Jag åkte med Tor & Aron! det va fett kul. Fast jag fick skavsååår mina skridskor e nya så det e nog därför men såntelivetsåånteelivetsåmktfalskhetvorehär

ingen rubrik

hej asso jag har inte hunnit blogga men nu e de ju lov så jag kanske hinner blogga lite mer som te.x www.eapea.blogg.se jag  va tvungen attt tipsa er om den för att hon bloggar bäst min lilla älskling elr snart stora! sLOVE YA!!!


Men jag har märkt att jag aldrig! laddar uippi bilder de e för att jag suger på såna grejer men jag ska försöka..



vet ni vad som hände i torstags( ne de e klart att ni inte vet) men i sklan hade vi idrottsdag & då så hade jag, junie,arman, a typ alla simhopp&simmning förutom stackars ea som fick skridskor.. menial



afall ÅÅ NU KRRÅNGLAR DATAN MÅSTE STÄNGA AV HEJDÅ!!!

vilken FREDAG!

HEJ! NU SKA JAG BERÄTTA OM MIN HÄNDELSERIKA FREDAG! DE BÖRJADE MED EN VANLIG SKOLDAG. EFTER SKOLAN GICK JAG, EA, JUNIE, VARJA & EBBA HEM TILL MIG OCH HÄMTADE SMINK & LÄÖMNADE GREJER ( VARFÖR KOMMER JAG TILL SEN) EFTER DE GICK ALLA HEM TILL EA OCH HÄMTADE HENNS GREJER..


EFTER DET GICK JAG & EA HEM TILL JUNIE MEDANS EBBA & VARJA GICK HEM TILL EBBA. NÄR VI HADFE HÄMTAT JUNIES GREJER SPRANG VI TILL EBBA OCH HÄMTADE DOM OCH SPRANG NER TILL RÅLIS OCH KASTADE I OSS MELLIS! SEN SKULLE VARJA PÅ BASKET SÅ VI ANDRA GICK TILL JUNIE OCH SMINKADE & FIXADE OSS ( OJ VAD SNYGGA VI VA ) SEN SPRANG VI TILL FESTEN SOM VA I SKOLAN. JUNIE & EN KILLE HÄNDE DET NÅTT MED ( NÄMNER INTE KILLENS NAMN ) OJ VA SÖT DE VA! 


    EFTER FESTEN GICK VI HEM TILL MIG DÅ VA KLOCKAN KANSKE ELVA PÅ VÄGEN HEM VA NÅR FJORTISAR IVÄGEN FÖR OSS FAN VA ÄCKLIGT JOBBIGA DOM VA.. VILL INTE GÅ IN PÅ DET . MEN NÄR VI KOM HEM TILL MIG PRATADE VI HELA NATTEN OCH PÅ MORGONEN GICK VI TILOL VÄSTERMALMSGALLERIAN OCH ÅT GODIS TOG BILDER AAA JAG ÄLSKAR DOM RENT UT SAGT!!!!!! '



               psssst killen va arman


fredagsbarn

Hej. helt fullt ärligt har jag inte orkat skriva nåntig på bloggen! jag har bara koperat massa sånahär grejer man ska svara på som tillexempel de senaste inlägget. Men idag va de så att vi börja 20 över 8 så jag hann sätta på zozzonas manikyrlösnaglar. Jag vart supernöjd! juste de var c-spåret som uppträde på senen idag. Dom va faktisk jätte bra! särkilt agnes & varja!!! sista lektionen kollade vi på en film a jag kmr inte ihåg va den heter men den äger iallafall! efter skolan åkte jag & ea in till hötorget och köpte skor. De e exakt likadana. Men våra föräldrar tycker dom e jätte fula MEN DE E DOM INTE! Alaa har faktiskt olika smaker sådeså! men ifall jag lyckas ladda upp nån bild så får ni se dom! 




                               KOMIHÅG ATT LÄSA: www.tmagnusson.blogg.se. Men väntaväntavänta de e faktiskt hon som disegnat min godisblogg :p

haha sånt tkr ja e kul:p

UTSEENDE


[ ] Jag är kortare än 160cm. 
[x] Ibland tycker jag att jag är ful. 
[x] Jag har många ärr. 
[x] Jag blir lätt brun. 
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg. 
[ ] Jag har en tatueringar 
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.(ibland)
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg. 
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen. 
[ ] Jag har fräknar.


FAMILJ

[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.(försökt)
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[X] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.


SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes(eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.


SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer. 
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat. 
[x] Jag har gråtit av skratt. 
[x] Jag har limmat fast min hand i något. 
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan. 
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats. 
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.


RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA. 
[ ] Jag har varit i Afrika.


ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel
[ ] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.


FÖRHÅLLANDEN

[ ] Jag är singel.
[x] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[X] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.


SEXUALITET

[x] Jag är oskuld
[x] Jag ångrar mycke jag gjort
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[ ] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[ ] Jag har kysst en till mig helt okänd preson.


ÄRLIGHET

[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.


DÅLIGA TIDER

[x] Jag har druckit alkohol. 
[] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har gjort mig själv illa med avsikt.
[x] Jag har vaknat gråtande.


Kompisar


[x] Jag har en bästavän
[x] jag har någon jag gör allt för

[x] jag har ångrat min vänskap med någon
[x] Jag har mist en nära vän
[] Jag har alla mina vänner kvar
[] Jag har bara nya vänner
[x] Jag har ljugit för en bra vän och ångrar de


mår

Dagens humör:  ont
Dagens mående: härligt!
Dagens borde: sova
Dagens frisyr: knut

Dagens klädsel:  miss sixty jeans & ett linne
Dagens accesoarer: pärlörhängen
Dagens smink: lite maskara
Dagens köp: ingenitiiiing
Dagens sysselsättning: Skola 8:00 - 14:35
Dagens låt: circus 
Dagens längtan: hmm vet inte
Dagens fundering: va jag ska ha för kläder imon
Dagens beroende: linnea
Dagens middag: lamfärs & potatismos
Dagens älskling:linnea & nån annan..
Dagens saknad: agnes & den där
Dagens dryck: Vatten & mjölk

kiss and love Tyra

svenne elr inte..

[ ] Ditt efternamn slutar på -son
[ ] Du känner någon som har samma förnamn som du
[ ] Du känner någon som har samma efternamn som du 
[x] I din familj är ni 2 barn
[ ] Du bor i villa
[x] Du bor i en tätort
[x] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[ ] Dina föräldrar har gift sig - och skiljt sig
[x] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Din familj har en Volvo
[ ] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[ ] Du har ett eget rum 
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[ ] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[x] Du har varit i Grekland
[ ] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[ ] Ingen av dina föräldrar röker
[x] Din pappa är lite lätt överviktig 
[x] Du idrottar flera dagar i veckan
[x] Du har husdjur
[ ] Du får månadspeng
[ ] De flesta i din familj är blåögda
[x] Du äter McDonalds
[x] Du följer Melodifestivalen ibland

idag..

hej idag så va de en härlig dag. De började nästan eftersomatt ja sov och vaknade å allt de där men skoldan började med att jag gick upp för skoltrappan när ja hörde massa spring och skrik så när ja vände mig om kastade Junie & linnea sig över mig och där stog vi och kramades ett bra tag. Sen va vi tvungna att gå in i klassrummet och göra klart de man skulle va klar med de va alltså för mig mattematte tröög matte :((((( ååå vva de sög men sen blev de en kramig rast med agnes, varja , junie & ea sen rinde de in & ja kom 2 minuter försent till träslöden då blev träslöjdläraren sur som en citron och sa att han ska prata me dom som kommer försent men jag slapp undan.pust. sen va de engelska nu orkar ja inte blogg mer ja vet inte men fingrarna e trötta och bortdomnade de e iskallt ut bläblä!!! hejdå


lalalla

Har du mer än 20 st sms i inkorgen?
Absolut
Vad står det i ditt tredje?
ok haha
Och vem var det ifrån?
linnea
Smsar ni ofta?
mmm
Vad står det i ditt 18:e sms?
Tv :) sj?
Och det var ifrån?
Agnes
Är han/hon farlig?
iblaaaaand..
Hur farlig?
SUPERMAN
Om du kollar igenom hela din inkorg, vilka har skrivit till dig då?
pallar inte skriva men nåra här: Agnes, Varja,Linnea,Adde ,Tor, Mamma ,Pappa, zozona,serena,simon,arman,tobbe,linn medmedmed mera.
Smsar du ofta?
ordet ''ofta'' räcker inte,
Hur många sms har du skickat sen du fick mobilen?
typ 2000
Hur många mms?
12
Är du beroende?
det tror jag ? fast i olika perioder
Vem ringde du senast?
mamma
Vem ringde senast dig?
agnes
Snyggast på din kontaktlista?
´det skulle du nog bra gärna vilja veta va?
Om du går in på dina bilder i mobilen, vad är det första du ser?
jag
Hur många bilder har du på mobilen?
602
Vilken är din favoritbild?
venne
Nu ska du beskriva din mobil samt berätta vad det är för modell:
den är röd, sony ericsson w9110i den e en slide mobil me stor skärm
Har du varit helt ärlig nu?
absoluuuuuuuuutley

mmmmmmmmm..

shohlahoppsan!!! va ja har saknat datan och bloggen och.. aaja orkar inte rabbla upp allt ja har har saknat. Ja ska ju inte klaga ja har faktiskt också haft en HÄRLIG vecka i Åre! I Åre så dansade jag opera hahahahaha de e klart jag inte gjorde xdxdxxd ja åkte skidor såklart. De var så härligt! Nu ska  jag berätta de roligaste sakerna som hände där: Åkte skidor, Afterski,badhus,träffa rapparen Petter, resturangen Versens & träffa lite släktingar :):) ojojoj nu har jag glömt nåt.. okej de v a ju faktiskt skönt att slippa den stora byggnaden, den äckliga maten, De jätte ROLIGA lektionerna... NOT! asso nifattar väl att jag menar skolan. Fast kompisarna & lite mer var ju hemskt att ta fareliväl!! snart kommer nåra till inlägg om allt och lite till!!!                                
                                 hejdå!!!

RSS 2.0